top of page

FWQ Höchfügen 2015

Jeg kjørte FWQ Hochfugen i helga. Kan ikke si meg veldig fornøyd med kjøringa mi denne gangen heller, men en 5. plass med litt flaksing og «butcheck» (neddi med ryggen) får jeg si meg fornøyd med. Alltid lett å si hva man skulle ha gjort i ettertid, og man er vel aldri fornøyd før man er på pallen eller best.

Burde ha gått etter den opprinnelige planen som var å ta med en flipp på det ene droppet + ett extra dropp flipp, men det er enkelt å si nå.

Kryper meg oppover på plasseringene og neste konkurranse er om en uke. 2. februar er det FWQ i Livigno, Italia og drar dit sammen med en haug andre norske kjørere. Denne konkuransen er også 4 stjerners så vi får jaggu palle der.

bloggennn.jpg

Ostwanden,

toppen av konkurranse-facen.

Konken skulle opprinnelig gå lørdag, men pga dårlig sikt ble den utsatt til mandag, som resulterte i 15 cm extra snø og kanonvær. Noe som igjen betydde at det ikke var noe å si på forholdene, men heller på skiformen min.

Höhfügen 2015.jpg

BIBDRAW

Alt i alt var det en veldig bra dag selv om jeg helst skulle ønske jeg gjorde det bedre.

Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page