top of page

Foreløpig ranking, Freeride World Qualifier.

Her er resultatlista så langt i Freeride World Qualifier. Det er veldig få poeng som skiller mellom kjørerne så dette er "close race". Nå handler det bare om å holde plassen. Det er små marginer i denne sporten så dette kan tippe alle veier!

For de som ikke er helt inne hvordan dette foregår er det altså slik: Freeride World Tour er det høyeste nivået du kan konkurrere innen frikjøring. For å komme videre til World Tour må jeg være på topp tre i rankingen etter qualifier-konkurransene som kjøres nå. Qualifier-konkurransene er delt inn fra 1* (enstjerners) til 4* (firestjerners) nivå, hvor 4* gir mest poeng.

Skjermbilde 2015-01-29 kl. 11.21.03.png

Over helga venter to konkuranser som er 4*, Livigno og Engadin. På tide å dra på litt ekstra!

Flipp for pall!

Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page