top of page

Update - Fieberbrünn next!

Hi! I´m now in Fieberbrünn, Austria awaiting the third competition in The Freeride World Tour. I´m ranked as number 10 before this event, and only the 14 best riders get to go to Alaska, so I need to step up the game! The comp is set to wednesday. I will keep you updated and share the link to the live streaming! Follow me on instagram for more updates: @dennisrisvoll. Shake and bake! :)

Hei dere:) Nå sitter jeg nede i Fieberbrünn, Østerrike og venter på neste Freeride World Tour event som ser ut til å bli nå førstkommende onsdag. Fortsatt litt usikkert pga. av at det er meldt litt mye snø de to neste dagene med etterfølgende veldig varmt vær men skal holde dere oppdatert eksakt på når det blir, og vil legge ut link til live streaming i god tid.

Her er fra gårdagens "bib-draw" - der vi får utdelt startnummer:

Dette blir den tredje konkurransen i årets tour. De to første konkurransene, Chamonix og Andorra Vallnord som begge blei holdt i Andorra gikk ikke helt etter planen med en 14. og en 10. plass. Dermed er jeg sammenlagt ranket som nr.10 per nå, men det kan fort forandre på seg siden bare 2 av 3 konkuranser gjelder før uttaket til Alaska hvor kuttet vil bli fra 26 til 14 kjørere. Så trenger et bra run for å komme meg videre!

Fine forhold under gårdagens "face check" der vi studerer fjellsiden og velger oss ut mulige linjer.

Etter Andorra har jeg hatt noen bra dager hjemme i Vågå. Har fått stått en god del på ski og hatt det artig med resten av gjengen hjemme. Her uttesting av skibikes på Lemonsjøen.

Det har også vært premiere på filmen om meg "Heedless" produsert av Planckfilm forrige helg på kinoen i Vågå, noe som var utrolig bra vi fikk til, så takk til kommunen for lån av lokalene, takk til alle som møtte og takk til høkkersgjengen som laget bra med liv! :) Her litt posering på den røde løperen før nattvisningen! Heia gule! :)

Filmen har nå hatt to visninger på NRK 3 og ligger på NRK-nett TV, noe som er veldig artig og ganske rart! HER er link til dokumentaren for de som har lyst å se den.

Nå er det oppladning og brosjan Niclas er med nedover denne gangen så nå blir det litt krusing før konken settes i gang onsdag - holder dere oppdatert! Shake and bake! :)

- Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page