top of page

GODT NYTT ÅR!


Happy New Year! I´m ready for new challenges after recovering from my crash in Fieberbrünn last year. 2017 has been a year both bad and exiting. I´m in good shape and have already had some fun days skiing here in Norway. In a week or two I will travel to Austria to do a small film project. A big event happened in August when Tale, my daughter was born! Here she is with the right outfit:) Looking forward to learning her how to backflip!

Da er det 2018 og tid for å oppsummere fjoråret og fokusere på nye utfordringer. Året som har gått ble preget av både nedturer og oppturer. Sesongstart ble ikke optimal med brukket tå som gjorde at man fikk minimalt med skidager før Freeride World Tour starta.

Så to litt dårlige plasseringer i de to første rennene. Det tredje rennet i Fieberbrünn som var tellende for å komme med til Alaska og Verbier og sesong 2018 endte verre en jeg kunne tenke meg. Jeg fikk meg en skikkelig kakk da jeg kræsja, men med tanke på hvor hardt jeg skada meg og hvordan tilstanden var i mars i fjor, har ting gått ufattelig fort rett vei og formen er nå bedre enn forventa.

En stor opptur var det da å bli pappa da ei søt litta tulle kom til verden i august! Hun heter Tale og er nå 4 mnd. Gleder meg til å ta henne med på Lemonsjøen! Skal tidlig krøkes, så her er hun i riktig outfit:)

Sesongstarten her i Norge har jo vært over all forventning! Dagene på Lemonsjøen har vært sjukt bra.

Når det gjelder den kommende sesongen har jeg masse planer på gang. Det blir litt forandring fra de forrige årene med mer medieproduksjon enn konkurranser. Blir artig å teste ut nye prosjekter, og å få tid til å stå masse på ski. Starter året med å dra ned til alpene sammens med høkkersgutta Henrik Gangsø og Øystein Aasheim. Vi har fått sponset bil av Skogen Bil her i Vågå / Cintröen Norge, noe som vi setter stor pris på! Godt å ha lokale bedrifter i ryggen og kunne reise komfortabelt, takk skal dere ha! I første omgang tenker vi dra til Østerrike, og har deretter et lite filmprosjekt på gang, mer om det senere:)

Når det gjelder sponsoravtaler har kanskje noen merket at jeg har litt endringer i headeren her. Hovedsponsoren min er som de siste årene Helly Hansen, og Camelbak, Sony, Look & Lange, og Surefoot er også med. I tillegg har jeg fått hjelm- og goggles merket Giro med på laget. Jeg har kjørt med utstyret en mnd. nå og er storfornøyd:

Godt å bli sponset av solide aktører som støtter det man holder på med, det motiverer. Gleder meg til samarbeidet!

Dennis.


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page