top of page

Snart klar!

Hei folkens:)

Nå har vintersesongen startet for fullt og føret her hjemme har vært helt latterlig bra. Leser om folk som koser seg med pudder til knær og lår mens jeg har sittet hjemme og gnissa tenner. Jeg klarte nemlig å brekke ribbeina mine før jeg fikk lukta på snøen. Hvordan det hendte kan jeg fortelle om en annen gang;)

Har trent sinnsykt hardt denne høsten så kjipt å skade seg rett før sesongstart, men ett brudd er bra for kropp og sjel iblant. Oppkjøringa har altså ikke vært optimal men oppkjøring er oppskrytte greier!

Pakker nå sakene mine og stikker avgårde til alpene førstkommende lørdag for å få ett par dager med ski på beina før det braker løs på første FWQ konk i Verbier (3*) den 15 januar. Jeg deltok i Verbier i fjor men med lite hell (se egen bloggpost) og dette løpet var starten på fjorårets labre sesong der ingenting funka. Jeg håper på medvind i år og er fit for fight.

I Verbier blir vi bare for å kjøre konkuransen og stikker så rett tilbake til Fügen for å lade opp til det største eventet i Østerrike som er FWQ Hochfugen 4*.

Filmer og Bilder kommer til å bli lagt ut fortløpende så det er bare følge med hvis dere er interressert:)

Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page