top of page

Get back on the horse!

The World Tour competitions in Andorra and Chamonix didn´t play out the way I had hoped and planned, but I sure had fun trying!

It´s all or nothing, so no point in choosing booring lines just to get a mediocre score, but I must admit that the Andorra run was a big dissapointment, crashing early, without getting the chance to show off my line. Chamonix was a better day at work! even though I didn´t manage to stomp my backflip. The weather and conditions was perfect, and I had a lot of fun! Now I´ll have some days in Chamonix with my friends just chilling before I get back on the horse in Fieberbrunn! Stay tuned:)

Andorra og Chamonix er nå over for denne gang. Ble ikke helt som jeg hadde håpa, men fikk nå iallefall lagd litt show på siste konkuranse her i Chamonix!

Andorra

Når det gjelder Andorra var det bare jævlig surt! Jeg hadde en sykt bra linje klar men det ble bare tre svinger og rett i tryninga, - men det er jo sånn dette spillet er og marginene er små.

Her ser dere utsnitt fra headcam, som viser steinhylla til høyre som kom litt for nær:

Etterpå blir man gående å analysere, på et tidspunkt var jeg på tur opp igjen etter at konkurransen var over for å ta den klippa skikkelig, men lyset ble flatt og jeg måtte snu - fikk da ut litt sint energi på veien, og da jeg kom ned svett og sliten var den verste skuffelsen lagt seg.

Chamonix

Chamonix som var nå forrige fredag var en helt sinnsykt bra opplevelse selv om jeg kræsja igjen. Forholdene var noe av det bedre jeg har kjørt på og kunne ikke klage på været. Jeg frøys ikke engang på tærne! noe som jeg alltid gjør. Her ser dere forholdene fra toppen:

Den aggresjonen jeg kjente på etter runnet i Andorra kom nok litt til overflata i Chamonix der det ble en smule for mye adrenalin, og det at mine kamerater Hans Petter Bakke og Ola Reidar Nyrnes hadde kommet nedover for å se meg kjøre, gjorde nok at jeg ville vise litt ekstra:)

Nye regler i FWT fra i år av som sier at selv om man tryner så får man fremdeles poeng, men selvfølgelig lave score. Og så er det også sånn at av de 3 første konkurransene er det kun resultatene fra 2 av 3 konkurranser som er gjeldende, og som teller for å kunne komme videre til Alaska. Jeg har nå Kræsja på 2, så nå må jeg gruse!

Første linja jeg hadde valgt ut blei kryssa ut (out of bounds) på grunn av is og gjort om til no fall zone, men likså greit for alle kjørte den siden - Så da ble valget enkelt. Rett ned og rett ut. Her er jeg rett før jeg setter uttfor:

Det var en sinnsykt artig konkuranse-face som passet meg midt i blinken. Vet at mange tenker at det var et tullete forsøk og at det kanskje ikke hadde gått ann å stått den, men saken er at jeg ikke kjører ting jeg ikke tror jeg kan stå.

Grunnen til at jeg overroterte var at det var en bra kick på utgangen med litt hard snø som resulterte i at jeg ikke fikk satsa skikkelig i utgangen. La meg mer eller mindre bakover og da mister man kontrollen over flippen. - Gøy var det uansett!

Nå blir det noen dager i Chamonix med nesten hele Trollhøe Høkkers gjengen og så blir det hjem til Vågå en snartur før Sogndal Freeride

Tusen takk til alle som har skrevet og fulgt med. Setter veldig pris på det, gikk bare litt i kjelleren her - Men nå er jeg snart klar til å kjøre på igjen! :)

- Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page