top of page

4 weeks to go!

Only 4 weeks to go now! Freeride World Tour starts in Andorra the 23th of january, and I´m ready. Bring it!

The conditions in Norway hasn´t been the best in my part of the country for skiing, so I´m longing for a winter wonder land this christmas. Many things have happened in my life since last season, I´ve moved to the Mountains and teamed up with new sponsors awaiting the World Tour. I will give you updates throughout the competitions here on my blog, and you can also follow me on Instagram if you want to follow the action up close:)

Ny hverdag,

Hei igjen folkens. Det har skjedd ganske mye siden sist her: nye sponsorer og nye prosjekter på gang:

Jeg har flyttet tilbake til gamle trakter som vist i Fri Flyts novemberutgave, nærmere bestemt til fjellsia i Vågå, beste stedet i verden! der ingen kunne tru at Dennis kunne bu:) - Det ble også et lite portrettintervju i lokalavisa GD:

Livet her er noe annet enn bylivet, og det føles bra, og med masse prosjekter på gang er det greit at det er rolig rundt en sånn at en får fokus.

Stressing i bilkø er byttet ut med kyr i veien.

...og har kunnet springe rett ut døra og på fjellet i høst.

Her ser dere utsikten fra fjellsia bak huset. Ikke feil.

Nå er det vinter - men forholdene har ikke akkurat vært optimale her i området, med alt for mye mildvær. Nå når Lemonsjøen åpner skal de kjente skavlene brukes til opptrening,

- og hvis det er mulig å ønske seg noe til jul, så ønsker jeg meg mer snø!

Jeg som har vært så snill i år:)

Snøen er her, men må sette seg og ikke regne bort før forholdene blir optimale.

Vært en smule desperat etter å komme meg på ski at jeg faktisk også var på topptur for et par uker siden (!) Hvis denne vinteren fortsetter som den har gjort blir det nok mer av det (desverre) Som jeg har sagt før så blir man ikke god til å stå på ski av å gå på ski! Men det er utrolig mye bra områder å utforske i nabolaget (Jotunheimen) så du vil nok få se mer av dette :)

Med ullundertøyet fra Northern Playground ble turen mindre ubehagelig - Skifting av klær i 20 blå er kanon når man slipper å ta av seg skiskoa og veien ned fra Loftet som fjellet heter blei desto bedre.

Snartur i Chamonix,

Jeg har også vært en snartur i Chamonix på hemmelig oppdrag i forbindelse med Nendaz Freeride sitt 10-årsjubileum;) Det ble en kort visitt, og snømengdene var ikke akkurat imponerende her heller. Her ser dere nattehimmelen og fjellrekka fra hotellrommet mitt. Neste gang jeg skal nedover hit er den 6.februar for å kjøre andre runde i World Touren - ser fram til det.

Chamonix by night.

Nye sponsorer,

Jeg var i Hemsedal i helga og fikk testa ut de nye skia mine fra ON3P - de føltes jævlig bra. Alltid skummelt når man skifter viktige ting rett før store konkurranser, men er null problem når ting funker så bra som de gjør. Tommel opp:) Surefoot funker som de alltid har gjort jævlig bra, så takker for at de ville være med på ferden dette året :)

Deilig å kjøre på konkurranseskia mine og kjenne at det funker!

Nye sponsorer er altså; JBSports, ON3P og Surefoot. Alle øvrige sponsoravtaler er ikke i boks ennå, men jeg er inne i forhandlinger, så det blir spennende å se hva som skjer.

Freeride World Tour 2016,

Nå starter den beste tia av året, så ingen vits å sitte inne å surmule :) Vært noen trege dager den siste tiden, der man har sittet å ventet på snø mens rastløsheten sniker seg innpå - Freeride World konkurransene begynner allerede om 4 uker! Dagene gikk plutselig så sinnsykt fort!

Den første konkurransen kjøres i Andorra 23.januar og jeg er klar! Konkurransene vil bli streamet live på nett, og jeg vil legge ut link her sånn at de som vil kan få sett. Jeg er også på Instagram og vil legge ut bilder og updates der når sirkuset er i gang, så det er bare å følge med:)

Her er link til Freeride World siden for de som er interessert i å lese mer om eventet, og her er konkurranse-datoene for sesong 2016:

1. SWATCH FREERIDE WORLD TOUR VALLNORD ARCALIS - ANDORRA

Date: January. 22, 2016; Location: Vallnord Arcalis, AND

Disciplines: Men’s and Women’s Ski and Snowboard

2. SWATCH FREERIDE WORLD TOUR CHAMONIX-MONT-BLANC

Date: February 6, 2016; Location: Chamonix-Mont-Blanc, FRA

Disciplines: Men’s and Women’s Ski and Snowboard

3. SWATCH FREERIDE WORLD TOUR FIEBERBRUNN KITZBÜHELER ALPEN

Date: March 6, 2016; Location: Fieberbrunn Kitzbüheler Alpen, AUT

Disciplines: Men’s and Women’s Ski and Snowboard

The following cut takes place after event NO. 3:

- Top 14 Men Ski (from 26)

- Top 7 Women Ski (from 14)

- Top 7 Men Snowboard (from 14)

- Top 5 Women Snowboard (from 8)

Are qualified for FWT Alaska and for FWT17

4. SWATCH FREERIDE WORLD TOUR HAINES - ALASKA

Date: March 17, 2016; Location: Haines

Disciplines: Men’s and Women’s Ski and Snowboard

The following cut takes place after event NO. 4:

- Top 12 Men Ski (from 14)

- Top 6 Women Ski (from 7)

- Top 6 Men Snowboard (from 7)

- Top 4 Women Snowboard (from 5)

Are qualified for FWT Verbier

5. SWATCH XTREME VERBIER

Date: April 2, 2016; Location: Verbier, SUI

Disciplines: Men’s and Women’s Ski and Snowboard


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page