top of page

Competition day

Tomorrow it is! The face is very rocky, especially where I plan to ride, so let´s see what happens! I´ll try to please the crowd! Follow the live stream tomorrow morning (friday). If the event goes as planned I´ll be starting around 11:30, 12.00 a.m

Konkurransedag i morgen.

Det morsomme er at jeg nesten ikke fikk lov til å være med i konkuransen i morgen pga manglende skills på skredsøk. Det ble gjennomført en test som alle kjørerne må passere for å kunne stille til start, øvelsen var å skulle finne 2 av 3 sendere innen 5 min. Jeg var ikke klar over at det var tilfellet, så jeg tusla bare rundt og søkte litt her og litt der da jeg plutselig ble avbrutt av en som stod å skrek "hurry up, he's dying!". Fikk heldigvis en sjanse til til å og klarte å overbevise, så nå blir det!

Som nevnt i gårdagens bloggpost er fjellsia jævlig full av stein, spesielt der jeg tenker kjøre, så vi får se hva som skjer:)

Jeg er som sagt nr 23. i herrer ski så starter nesten sist. Her er lista:


Comentarios


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page