top of page

First stop Andorra

Hi! Now I´m in Orbino, Andorra, ready for the World Tour on friday. I got the bib number 23 that means that I will be one of the last riders in the competition. It will be challenging keepin the line original for the riders cause of the face that is chosen, but I will figure out a plan at the face inspection! So follow the live streaming and the action up close on friday!

Japp nå skjer det! Første konk og første stopp i FWT (Freeride World Tour) i Andorra. Kom hit på tirsdag og fikk noen turer på ski i dag etter å ha startet dagen med bacon! Snøen virker veldig bra, men er en del sharks (steiner som er såvidt dekt av sne og derfor vanskelige å se) som gjør det hele litt mer spennende.

Håvard Hanasand fra Planckfilm er med på turen og følger meg tett, så alt blir veldokumentert.

Facen (fjellsiden vi skal kjøre konkurransen på) er ikke den mest spennende med litt flate landinger og ikke så veldig mye å jobbe med. Med et sånt utgangspunkt kan det fort bli sånn at flere av kjørerne velger samme linje, så det kan være lurt å tenke anderledes.

Konkurransen kjøres nå på fredag 22.januar, og jeg har fått startnr. 23. Ettersom ski herrer er klassen som kjører til slutt er jeg vel blant de siste kjørerne, og med konkurransestart allerede kl.08 er jeg forberedt på en lang dag. Kjersti Buaas, damer snowboard, har startnummer 2, så henne må dere også følge med på:) Norway FTW:)

Eventet blir streamet live, så det går an å få se oss i action. Legger opp litt linker her som dere kan gå inn på hvis dere vil følge med:

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page