top of page

Verbier

Da var var Verbier ferdig for denne gang og takk og lov for det. Jeg kan vel ikke si så mye på hverken dømming eller forhold - var vel heller det at jeg kjørte som en jævla pingle.

Jeg stressa med å finne den beste linja og klarte aldri å bestemme meg, så da blei resultatet deretter. Rimelig skuffa. Kunne fint valgt en heftigere linje, men sånn blir det noen ganger.

DSC_0037_1.jpg

View from the top

Kan ikke si noe på dømmingen som sagt, men opplegget var ikke helt bra med tanke på at det var en 3-stjernes konkurranse.

Logistikken var ikke optimal, jeg stod blant annet 2,5 timer å venta på heis for å komme opp i siden til å finne linje. Informasjonen rundt hvor det var lov å kjøre var mangelfull - Det var flere klipper som var "out of bounce" (noe som betyr at disse er avsperret og ikke lov å kjøre på) men det var det mange som ga faen i, noe som ble en dårlig deal for oss som prøvde å følge reglene. Sånn, da har jeg fått surmula litt! :)

Skjermbilde 2015-01-19 kl. 18.24.24.png

Checkpoint

DSC_0036_1.JPG

Det som var bra med gårdagen er at jeg nå er kommet mer inn i et konkurranse-state-of-mind, så da er jeg forhåpentligvis mer fokusert og klar til neste konkurranse som er nå til helga i Hochfügen:) Jeg får prøve på et bedre resultat da.

Takk for meg.

Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page