Verbier

Da var var Verbier ferdig for denne gang og takk og lov for det. Jeg kan vel ikke si så mye på hverken dømming eller forhold - var vel heller det at jeg kjørte som en jævla pingle.

Jeg stressa med å finne den beste linja og klarte aldri å bestemme meg, så da blei resultatet deretter. Rimelig skuffa. Kunne fint valgt en heftigere linje, men sånn blir det noen ganger.

View from the top

Kan ikke si noe på dømmingen som sagt, men opplegget var ikke helt bra med tanke på at det var en 3-stjernes konkurranse.

Logistikken var ikke optimal, jeg stod blant annet 2,5 timer å venta på heis for å komme opp i siden til å finne linje. Informasjonen rundt hvor det var lov å kjøre var mangelfull - Det var flere klipper som var "out of bounce" (noe som betyr at disse er avsperret og ikke lov å kjøre på) men det var det mange som ga faen i, noe som ble en dårlig deal for oss som prøvde å følge reglene. Sånn, da har jeg fått surmula litt! :)

Checkpoint

Det som var bra med gårdagen er at jeg nå er kommet mer inn i et konkurranse-state-of-mind, så da er jeg forhåpentligvis mer fokusert og klar til neste konkurranse som er nå til helga i Hochfügen:) Jeg får prøve på et bedre resultat da.

Takk for meg.

Dennis.

#konkuranse #verbier2015

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.

© 2015 - Kontakt: dennisrisvoll@hotmail.com