top of page

FWQ Livigno, Italia

I morgen er det klart for Freeride World Qulifier i Livgno, Italia, og vi har i dag vært på face-inspeksjon.

afjell.jpg

To helly fløy oss inn for å inspisere siden. Budsjettet på denne konkurransen må være skyhøyt for i morgen skal de frakte alt og alle opp med helikopter dagen lang; ett står klart til å frakte folk, ett til å plukke opp utstyr som kjørerne mister i siden og ett skal filme hele seansen.

Hele opplegget er altså rimelig stort. Facen i morgen er på over 800 høydemeter og hele toppen er stort sett "no fall zone" (som betyr at hvis man tryner så er det over og ut) Siden er svær, og sjoggen (snøen på vågåmål:) er ganske dårlig. Men det er hardpakka og mye stein, noe som er en fordel for oss Trollhøe Høkkers:)

heli.jpg

Det er første gang Livigno arrangerer konkurranse så det skal bli interessant å se hvordan det fungerer. Arrangementet virker litt rotetet men de satser høyt mtp facen og hele opplegget så vi får se om de klarer å holde arrangementet i live.

Er mange andre sider som ser sykt bra ut, så kanskje litt rart at de tar siden som virker å ha de verste forholdene. Første prøvekjører som kjørte i dag utløste et kjempeskred så vi får se om de tenker å senke starten. Dette kan bli moro uansett.

DSC_0060.JPG

Konkuranse-facen

DSC_0044.JPG

Plaza Placheda

( Hallen hvor alt skjer )

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page