top of page

Winning! Endelig!

Finally! Winning! Feels good to be on the podium again. I lost my line but still managed to stand on my feet. Sometimes small mistakes can enable you to see new opportunities. You can se my line in yellow in the picture of the face.

Endelig ble det seier igjen! Hele Livigno har vært en ganske så absurd opplevelse fra start til slutt. Startet med fryktelig mye tull fra arrangørenes side. Det virket som de ikke hadde ting på stell i forhold til selve konkurranseavviklingen. Det var dårlig informasjon, sene svar om hva som skulle skje og urimelige valg under innspeksjon og på gjennomføringa. Men samma det nå, for jeg vant jaggu meg hele greia! Hælvettes tøft!

tia.jpg

Eventet forøvrig var rimelig top notch. Her ser dere hunden Tia, som hang ut i Plaza Placheda i brillene til Eline Garlie og som på en måte ble helgas maskot:)

Fra å bomme fullstendig på linja mi og å nesten ta livet av meg selv så klarte jeg altså å holde meg på beina! Hadde jeg og Øystein Aasheim truffet linja vår. (Vi hadde valgt ut samme linje) så hadde det vært utklassing.

Jeg er så sjukt happy for å ha vunnet denne konkurransen for det får meg ett steg nærmere Freeride World Tour som er målet mitt i år. Jeg trenger en pallplass til for å være garantert med videre så jeg krysser fingrene.

Premieutdelingen

Det gjenstår fire firestjerners (4*) konkurranser i år så jeg burde ha en reell sjanse. Engadin i Sveits nå til helga er neste på lista, så da er det jaggu Shake and Bake igjen:)

linje 2.jpg

Her er et bilde av hele facen vi kjørte på tirsdagen. Ca 200 høydemeter. Startpunktet er fra den røde prikken på toppen. Den røde streken som går fra startpunktet er grensa for hvor langt ut man kan kjøre. Kjører man utenfor denne så skal man i hovedsak bli diska fra konkurransen. Den Grønne streken er der dommerene begynte å dømme ifra, og det røde spørsmålstegnet er partiet som er "no fall zone" (som før forklart er dette et sted man ikke skal falle). Den gule linja er den linja jeg kjørte.

livigno.jpg

Nederste klippa.

Som dere ser ble det litt mye flaksing og litt nedpå i landingen så ikke så pent, men det var i det øverste partiet jeg fikk best score tror jeg. Desverre så var filmcrewet ikke helt med så det var bare det nederste droppet som ble dokumentert.

.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page