top of page

Glade dager

Happy days. A small break now before the next run. Here are some photos from a nice day in between the competitions, just backflipping ftw! Next runs are in Sogndal, Norway (3*) and Jasna, Slovakia (4*). Looking forward to it. Need a podium now to be sure to qualify for the World Tour!

Hei igjen. Nå har jeg en liten pustepause før neste konkurranserunde. Noen rolige dager på ski har det vært innimellom - de dagene når man glemmer å tenke konkurranse, slipper nervøsiteten og stresser ned. Her er noen bilder fra en sånn dag i Østerrike. Fotograf er vår trofaste teamleder Daniel Gangsø:

twitter.jpg

Foto: Daniel Gangsø

Sony Xperia Z3

Foto: Daniel Gangsø

Sony Xperia Z3

Foto: Daniel Gangsø

Sony Xperia Z3

Fredag 6.februar kjørte jeg konkurranse i Engadin, Sveits, men det ble ikke mye å skrive hjem om, og opptaket jeg gjorde er ikke verdt å publisere, men nok om det.

Sogndal toppturfestival står nå for tur. Så får vi se om de klarer å arrangere en konkurranse uten at alle deltagerne må gå i 30 timer for å komme til start (ja, en liten overdrivelse, men bare en liten:) Jeg ville i alle fall satt pris på det, for som jeg pleier å si: " Man blir ikke god til å stå på ski av å gå på ski! ".

Rett etter Sogndal er det Jasna i Slovakia som står for tur, og jeg gleder meg til denne 4* konkurransen. Jeg trenger virkelig en pallplass til nå for å være sikret World Tour plass. Facen ser morsom ut så tror det skal gå an å vise litt Trollhøe Høkkers style!

jasna face.jpg

Shake & Bake!

Dennis.

.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page