top of page

1.plass - Sogndal, NFS.

Sogndal, Norway Freeride Series, NFS.

First place - Getting closer to qualifying for Freeride World Tour! I chose a line i knew I could ski clean, and felt in control, even though the top part was a bit Sketchy. Pretty stoked!:)

Jaggu blei det pall igjen get. Jeee!!! Takk til arrangørene for at det ble mindre trasking i år enn i fjor! Begynner å nærme seg plass World touren nå, men det er fortsatt en del 4* stjerners konkurranser igjen så det er ingenting som er helt sikkert enda!

gb.jpg

Fra venstre: Meg selv, Sigurd Løvfall (vinner Telemark) og Sondre Loftsgarden (andreplass Telemark).

Foto: Jens Martin Johnsrud.

sogndal.jpg

Siste klippa

Foto: Bård Basberg

Bilde over er fra siste klippa mi. Er ikke av det største slaget, men dro den ganske langt så droppet blei en del større enn man ser på bildet. Det var topppartiet som ga meg mest uttelling. Topppartiet hadde vanskelig inngang og landing med masse trær som jeg klarte å navigere meg gjennom, noe som ga bra score. Jeg valgte en linje jeg visste jeg kunne stompe og stod støtt i landingene! cleant ;)

Sondre og Sigurd.jpg

Sigurd Løvfall & Sondre Loftsgarden

Foto: Bård Basberg

Dette er to glade karer fra Stereo-teamet mitt som endte på henholdsvis 1. og 2. plass i telemark-klassen. Gratulerer!:) Bra dag for Stereo!

Du kan lese mer om hva Fri Flyt skriver om helgas konkurranse her

Konkuransene i World tour Qualifier er delt inn i 1* 2* 3* og 4* Stjerners eventer hvor de med 4* stjerner gir mest uttelling (1800 poeng). Jeg er nå ranket som nr. 1. Det er tre 4* stjerners igjen så i teorien kan jeg bli forbigått hvis en konkurrent slår til og vinner de resterende konkurransene. Jeg har nå ca. 4000 poeng etter seier i en 4* (1800 poeng). En seier i en 3* (1200 poeng) og en 4. plass i en 4* stjernes (1000 poeng). Man kan kjøre de konkuransene man vil hvis man klarer å komme seg med, men samlet er det bare de tre beste resultatene som teller. Det står litt her og der att jeg er sikra deltagelse, men det kommer altså helt an på hvordan de andre konkurrentene kjører. Tre stk. fra Europa og tre stk. fra USA/ Canada kommer med i World touren til neste år, så selv om jeg skulle rykke ned til en tredjeplass kommer jeg med. Etter seieren nå i helga leder jeg med ca. 1000 poeng over 2. plassen, så vi får håpe det holder!

Nå er det noen dager med trening hjemme før jeg stikker avgårde til Jasna i Slovakia på torsdag.

Shake & Bake!

Dennis.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page