top of page

Ready, set, go! - Jasna, Slovakia.

Her ser dere en utålmodig gjeng: Meg, Linn Cecilie Mæhlum, Henrik "Prinsen" Gangsø og Eline Andrea Garlie.

Ready, set ... Well waiting for the fog to disappear. The competition started today and about thirty skiiers completed, but cause of fog the conditions got so bad that the competition got postponed. We will start up at 06.00 am (!) tomorrow morning. This is the earliest I`ve ever raced before - I guess i will wake up in the middle of a drop!

Da er vi på plass i Jasna, Slovakia. Konkurransen som er firestjernes skulle kjøres i dag, og rundt 30 kjørere kjørte i mål før skødda (vågåmål:) kom inn over fjellsiden så tett at resten av konkurransen ble utsatt til i morra tidlig kl. 06.00 (!)

Så i dag har vi for det meste sittet på cafe og forsøkt å få tiden til å gå. Klokken 06.00 er det tidligste jeg noensinne har kjørt en konkurranse før, så jeg våkner vel i et av droppene!

DSC_0171.JPG

Facen ved gondolen

ofstad klippa.jpg

Klippa til Even Bråten Ofstad i Jasna i 2005.

Her er klippa Even Bråten Ofstad tok i 2005 og oppfordra meg til å prøve. (Her kan du se droppet til Even, ca. 2.12 ut i klippet) - Men den skal du få beholde for deg selv Even! for den er jaggu diger og jævlig flat pluss at den er sperra av! Stolt av å være nordmann når jeg ser sånt :)

Shake & Bake!

Dennis

.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page