top of page

Jasna, cancelled!

The whole event got canceled because of constant fog and predictions of stormy weather monday. The fog centrated around the mountain top and covered the entire face. I would have preffered to compete! cause at the end of the day, even though my chances of winning the qualifier is better now as a result of the event getting canceled, I had a good line figured out, and It would have been fun to ride it:)

Da blei det en bomtur til Jasna, Slovakia denne gangen. Skodda lettet aldri fra toppen av anlegget hvor facen lå og hele arrangementet ble derfor avlyst. Vi satt å ventet i to dager og så på at skodda tviholdt på fjelltoppen med skyfri himmel rundt. Det var et bra event rundt konkurransen og en morsom face, men det hjelper lite når været ikke var på vår side.

Det som er positivt for min del er at jeg er en konkuranse nærmere World Touren. Samtidig vil man jo alltid kjøre! og jeg hadde virkelig troa på en god plassering hvis jeg hadde fått sjansen til å stompa den originale linja jeg hadde valgt - Hadde vært moro å fått kjørt den siden!

Venting ble det på alle mann, noe som resulterte i en svært sosial tilstelning, med kortspilling på dagtid og festing på kvelden - Så litt begivenhetsrik ble da helga - det blir ikke mer action enn det man lager selv! Og på siste dagen fikk vi endelig kjørt litt ski - men selskap av hundeskibomsen Tia.

hunden.jpg

Me, my friend Torbjørn Paulsen and Tia the dawg:)

De to neste og siste firestjerners konkurransene som venter denne sesongen er The Nendaz Freeride 4* event i Nendaz (Mar-13-2015) og The Open Faces Obergurgl 4* event i Obergurg-Hochgurgl (Mar-21-2015).

Shake and bake!

Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page