top of page

Whiteout!

Whiteout

Still waiting - The sight is no good as you can see. We hope that the conditions will be better during the day, but there are no signs of a weather change. We are getting a bit impatient I must admit, but we try to keep the spirit up! The last message is that the competition is set to 10.00 am. - I will keep you updated:)

Slik er forholdene nå; man ser ikke en meter foran seg så hvis de ikke har tenkt å utstyre oss med sender slik at vi kan navigere etter google maps så tviler jeg på at det blir noe action i dag. - Men, det er jo en del timer igjen av dagen så hvem vet...

Her ser dere Linn og Henrik kle seg opp i de sene nattetimer.

Tidlig start på konkurransen i dag, men allerede fra da vi stod opp skjønte vi at det ikke lovet godt. Blir nok en ny kafeteriedag! Værvinduet for de resterende kjørerne skulle være fra klokken 06 av men sikten er som dere ser på bildet over ikke bra nok, så start ble først utsatt til kl.08 og nå til kl. 10.

Her er vi med norske superski på beina!

Sgn, Evi og Stereo - Rimelig tøft at vi kjører norskt hele gjengen:)

skiw.jpg

En morsk Henrik Gangsø:) - og venting, venting.

Til venstre ser dere hvordan anlegget så ut før skødda satt inn i går. Til høyre meg og Henrik, som har funnet alternativ underholdning i tilfelle det ikke klarner opp.

Det som er greia med dette anlegget er at de har laget en innsjø nederst i anlegget som gjør at det legger seg skødde her daglig. Ikke optimalt. Det blir nok hjem til hotellet og ta seg en kald øl, og kanskje en tur på kino!

- Oppdatering kommer:)

Shake and bake!

Dennis.

.

Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page