top of page

Hell Yeah!


Aurélien Ducroz giving me the award for the best moment of the day, and to the right a group picture.

Hell Yeah! (pardon my french:) I´m dissapointed and happy at the same time. My run yesterday was so much fun! I stomped a big cliff and had total control, but further down the line, snow from the landing covered up my goggles and I fell, not making it to the podium. But still, I´m pretty stoked and got an award for the competitions sickest moment. The price was a cool Tag Heuer watch. A good day at the office!

Herregud for en syk helg! Jeg er skuffa, men også sinnsykt fornøyd!

Starta med kvallik på fredag. Her skulle jeg bare safe meg til finalen lørdag og endte opp på 4. plass. De likte vist safingen min, hehe :)

Så var det finaledagen. Sinnsykt morsom side - Jeg kunne velge og vrake blant store og små dropp og bratte sider. Jeg visste jeg måtte steppe opp å vise frem gode gamle kunster. Det er lenge siden jeg har flippa i konkurranse nå og ville lage litt show for å sette standarden og vise at jeg har noe å gjøre i World Touren!

Jeg var 100 prosent sikker på at jeg kunne stompe klippa - men måtte ta den endelige avgjørelsen der og da. Jeg var nervøs, men veldig klar. Her og her ser dere meg i svevet! Dere finner flere bilder i albumene til Nendaz Freeride sin fb-side.

Her ser dere også runnet mitt filma med Iphone fra publikumsplass - dårlig oppløsning, men dere skjønner tegninga:)

Jeg stompa klippa perfekt, men i landingen spruta det snø under brillene mine og jeg kunne ikke se noe som helst ! Når man ligger i en fart mellom 50 0g 100 km så vil man gjerne se om det er stein rundt en, så jeg strevde febrilsk med å få av meg brillene, men da gikk jeg på trynet i forsøket. Jeg hadde strammet brillene ekstra hardt for jeg visste det kom til å bli et bra svev og ville ikke miste dem.

Sånn er nå dette gamet her, - man må stå på beina! men likevel - Vanvittig fornøyd med runnet!

Har lært av gamle legender fra dette frikjøringsmiljøet, så alltid noe å strekke seg etter!

Jeg kom ikke på pallen denne gangen men fikk en pris for å ha utmerket meg - og premien var en fet Tag Hauer klokke.

Shake and bake!

Dennis.


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page