top of page

Face inspection, Obergurgl


Me doing the face inspection at Obergurgl, Austria 4*

The competition at Obergurgl is set for tomorrow, and I´m ready!

I found several lines just in case, because of a uncertain weather cast. The sun will be shining from early on, but at 12-13 pm it´s probably going to get cloudy. My start number is 58, starting late, so I have to have a back up plan. If the sight is good I will choose one of the fun lines.

Jeg har funnet flere linjer ettersom det ser ut til at det kan komme til å skye til rundt tolvtiden og jeg har en sen start som nr.58

Jeg håper på god sikt så jeg kan velge den artigste linja.

Her ser dere den oppdaterte face´n - Starten ble skjøvet lengre ned pga. snøforholdene, men det er fortsatt mye moro og utfordrende greier igjen å leke seg med.

Jeg holder dere oppdatert,

Shake and bake!

Dennis.

.


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page