top of page

Nearly there!


On my way home to Oslo, awaiting the FWQ results.

This season has been pretty good. The only thing on my mind has been to qualify for the World Tour, and I´m getting closer, Not quite sure yet though about the final results of the Qualifier, but nearly there! The last and crucial runs are this weekend, so let´s hope I´ll make it! Now I just have to wait and see what happens. Not celebrating before I´m a 100% sure, to be on the safe side! :)

Nendaz was great fun, stomping ftw! Here´s my Sony Head Cam shot from the qualifier on friday and the main run, saturday:

Obelgurgel on the other hand had not optimal conditions, the weather turned on us and made the light totally flat, and I, as many of the other skiers crashed. Kristoffer Turdell made an impressive run, despite bad sight and won.

Obergurgel, Saturday 8. am Obergurgel, Saturday 11. am

Was supposed to jump this, at least it was my plan!

Denne sesongen har hatt mange oppturer og noen nedturer, men alt i alt har det vært en veldig bra vinter. Det eneste jeg har hatt fokus på i år har vært å kvalifisere meg til FWT (Freeride World Tour) og jeg nærmer meg. Nå er jeg tilbake i Oslo og sitter bare å venter på hvordan det skal gå i sesongens siste firestjerners-konkurranse i Canada i helga. Resultatene her vil være avgjørende for om jeg kommer med i World Touren eller ikke. Sjansene mine er iallefall sinnsykt store så la oss håpe det går veien! Hvis jeg kommer med kommer jeg til å mose på så godt det lar seg gjøre!

Nendaz var en stor opptur, med kanonvær og sykt bra føre. Helga etter i Obergurgel ble til sammenligning en liten nedtur. Opplegget rundt konkurransen var bra, men når arrangørene vil gjøre ting på sin måte og ikke hører på kjørerne så blir det ofte litt dårlig stemning. Det var den siste viktige konkurransen i år, og personlig mener jeg den burde vært utsatt til mandag for å få optimalt føre og vær. Særlig siden vi i toppen nå kniver om å få være med i FWT til neste år. Dere kan lese mer om det på Fri Flyt.

Nå står Vågå Freeride og Klubbmesterskapet for tur så gleder meg til å treffe flokken igjen etter en stund borte. Dere kan lese mer om eventet i Vågå her.

Shake and Bake!

Dennis

.


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page