top of page

Update

Hi! Heading for Jasna tomorrow morning, hoping for a good event, not as last year when it was complete whiteout... The competition in Sogndal this weekend got canceled cause of bad weather conditions, so I´m more than ready to compete! Follow me on Instagram to get live updates:)

Got some good days off pist home at Lemonsjøen, where the Vågå Invitational competition is going to take place 17th of March. Be there!

Hei folkens,

Fjellsportfestivalen i Sogndal i helga lå an til å bli et bra arrangement.

- Forholdene var veldig bra og været så ut til å bli kanon. Under inspeksjonen på torsdag var været bra med masse nysjogg (nysnø:) og utsiktene til konkurransedagen fredag så gode ut. - Desverre forandra ting seg og det blei så blindt at det var mer forsvarlig å avlyse hele konken. Veldig synd, men sånn er det.

Her er facen i Sogndal, torsdag:

Har fått noen gode dager på Lemonsjøen i Vågå etter bomturen til Sogndal, så det har vært jævlig bra:) Her ser dere Lemonsjøen i dag, så det begynner å se lyst ut for Vågå Invitational som går av stabelen den 17 til 20 mars! Anbefaler alle å ta turen!

Stikker til Jasna, Slovakia i natt. Der det nå i helga er en ny sjanse til å sanke poeng i en firestjerners konkurranse. Vi er fire høkkere som drar nedover: jeg, Henrik Gangsø, Torbjørn Paulsen og Omund Sletten.

Her ser dere facen:

Håper ikke konkurransen blir avlyst sånn som den ble i fjor da skodda lå som et teppe over hele skisenteret. Arrangørene i Jasna sliter visst med denne problematikken, så er ikke heeelt usansynlig at det skjer igjen - men håper på kjøring!

Og etter Jasna er det rett til Fieberbrunn, Østerrike, for tredje runde i World Touren:)

Følg med på instagram! :)

- Dennis.


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page