top of page

#1! Freeride World Tour, Fieberbrünn

Winning in Fieberbrünn! Such a good feeling! :)

I´m so happy and it was such a boost after crashing in Andorra and Chamonix! I got a good feeling before the competition, and was enjoying every second of the day!

There was some small avalanches before the run, something that made me insecure about my choise of line, so I changed it, improvised and stomped it! It was such a relief! cause so much was at stake, and with this victory I am qualified for Freeride World Tour 2017 and the run in Alaska, Haines in some few days! So stay tuned!

Insta: @dennisrisvoll

Jaaaaaaaaaa! Dette er så vanvittig deilig! 1.plass!

Satt i bilen på tirsdag og hørte på musikk da jeg fikk en sinnsyk god følelse, som fikk hårene på armene mine til å reise seg, - ikke ofte jeg kjenner noe sånt så da skjønte jeg at noe var på gang! Som jeg sa før konkurransen så skulle jeg enten gå ut med et helvettes smell eller vinne hele greia!

Her ser dere et sammedrag:)

Med seieren er jeg nå sikra plass i Freeride World Tour 2017 og klarte å kvalifisere meg videre til neste run i Alaska, Haines. Første mulige konkurransedag i Alaska er allerede på torsdag så har det litt travelt. Reiser over på mandag sammen med Håvard Hanasand i Planckfilm som har fulgt meg tett på alle konkurransene med kamera på skulderen.

Føret på onsdagen var helt fantastisk og været nydelig, men det var også litt utfordrende: snøen som hadde kommet hadde ikke fått satt seg skikkelig, så når første prøvekjører skulle ut så utløste han 5 små skred, og ikke bare i de bratte partiene, så det var litt vanskelig å se an hvor det var taktisk å kjøre.

Jeg hadde planlagt en linje i det bratteste partiet og ikke forberedt noen linje nr. to, - men når jeg så alle skredene som gikk blei jeg veldig usikker på hva jeg skulle gjøre, og når jeg kom på toppen så ble konklusjonen at hvis jeg ikke så noen kjøre samme utgang som jeg hadde tenkt, så ville jeg gi faen for det var ikke en linje man vil bli dratt ut av ett ras på. Så all kred til Reine Barkered som jaggu kjørte linja helt rått! Det er en grunn til at den mannen har vunnet FWT før!!!

Jeg måtte finne meg en ny linje fra toppen, og dermed blei den forholdsvis enkel.

- Nesten alle kjørerne kjørte der, så tenkte at hvis jeg skulle dit så måtte jeg iallefall kjøre den best. Det var vanskelig å finne linje fra toppen når man ikke har sett seg den ut nedenifra, men siden var oversiktlig nok til at jeg klarte å se litt fra toppen og improvisere en plan.

Vil veldig gjerne takke kjæresten min Kaja for å ha vært med alle disse reisene og støttet meg gjennom hele greia og Håvard og resten av gjengen fra Planckfilm som har vært med å gjøre denne reisen til en sykt mye bedre og enklere tur for meg. De har distrahert meg, fått meg til å tenke på andre ting å gjort meg mindre vimsete enn jeg er:)

Turen til Alaska, Haines går som sagt nå på mandag så kan hende d blir litt stille før jeg jeg kommer meg på plass der. Så blir oppdatering så fort jeg kommer dit.

Tusen takk for all støtte og sinnsykt hyggelige ord! Det gjør at jeg vil kjøre enda bedre og hardere så dette blir bra ;)

Shake and bake!

Heia gule!

Go Trollhøe Høkkers!

- Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page