top of page

Alaska!


Hi! Now I´m in Haines, Alaska waiting for the weather to clear up so the competition can start. According to the weather forecast it looks like the action will start at sunday or monday. I´ve posted the start list and some pictures for you here.

Never been to Alaska before, I think it´s a bit like Norway in XXL version:) So a bit like home.

Looking forward to seeing the face up close, the pictures sure looks promising.

I will keep you posted :)

Hallo igjen folkens, Denne gangen skriver jeg fra Haines, Alaska. Vi ankom på tirsdag etter nærmere 30 timers reise (!) og det ble litt thriller da det viste seg at de spesialtilpassede skiskoa mine var blitt borte på reisen. Heldigvis fikk jeg de levert dagen etter!

Selv om vi har vært her en stund nå er det fortsatt litt rart med tidsforskjellen, men begynner vel gradvis å venne meg til det. Vi ligger 9 timer etter her på andre siden av kloden. Det er overraskende likt Norge her, bare i XXL format og med sinnsykt mye dyreliv. Vi har sett masse ørn, sjøløver, delfiner, nieser og hval. Mangler bare elg og bjørn nå så er lista komplett:) Blir mye venting, så er litt rastløs, og mange om beinet i forhold til cat og Helly skiing så litt kjedelig. Jeg og Håvard fra planckfilm har bestilt oss en tur med sjøfly med muligheter for skikjøring fra isbre så d kan jo bli fett, men været må lette mer før vi kan gjøre noe som helst. Hver dag blir det gjort en vær-vurdering og vi får fortløpende beskjed om hvilken dag som ligger an til å bli konkurransedagen. De foreløpige beskjedene går på at det sansynligvis blir søndag eller mandag, men ting forandrer seg og slår om sykt fort her, så vi vet ingenting for sikkert før dagen er der.

Her er startlista:

Facen som er valgt er ganske stor og store deler av den er rimelig bratt, men forholdene virker veldig bra så har veldig troa. Den er på 1200 m, kanskje mer, så man blir sikkert rimelig sliten etterpå!

Og her kan dere lese hva Fri flyt skriver om siden: http://www.friflyt.no/Ski/Risvoll-skal-kjoere-denne-stupbratte-Alaska-facen - Og for de som ikke har fått det med seg så er det trollhøe Høkkers i helga. Det starter opp i morgen med landets og verdens beste freestyle og freekjørere på plass på Lemonsjøen for å konkurrere om en svimlende sum. Dette er verdt å få med seg! Og så kan dere være sikker på at det blir en sinnsykt bra fest etterpå!

Shake and bake! Heia gule!

- Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page