top of page

Extreme Verbier next!

Back from Alaska, where we had a great competition day with good conditions. I missed my line by one meter or so, and crashed - but I´m really getting comfortable riding on my ON3P skis, they are solid and gives me the stability I need in competition, so that´s good.

Now I´m back in my hometown Vågå where I won the local free skier championship on friday. It was great fun! The guys from my hometown challenged me and gave hard competition! I´m really just happy I stayed on my feet, cause the face was extremely iced!

Now the finale in Verbier is next! So stay tuned! Instagram: @dennisrisvoll

Da er jeg tilbake fra Alaska. Det var en lang tur, men konkurranserunnet på the venue var verdt reisen - sykt bra forhold. Jeg bomma såvidt på linja mi (bortimot 1.meter) - nok til at jeg traff et humpete parti som sendte meg ut av balanse. Nettet svikta på konkurransedagen så det ble dårlig med live streaming men head cam filmen finner dere på instagram

Det ble mye venting i Alaska, men en av dagene booket vi et fly som tok oss med til en isbre for litt kjøring - ganske tøft:)

Tilbake i Vågå deltok jeg på det lokale klubbmesterskapet fredag, og hvis jeg skal være ærlig så var jeg mer nervøs når jeg stod på toppen av Lemonsjøen enn da jeg var klar for nedkjøring i World Tour renna - Skavlene var hardere enn aldri før, og ikke mulig å se sporene våre selv etter de hardeste landingene. Konkurransen var som alltid stor, og gutta kjørte på jævlig hardt og dro på i parken - og HP er visst blitt høkkers nye jibber:)

Jeg hadde en bra dag, og vant jaggu! I år ble det jeg, Øystein og Omund som kom på pallen:)

Juniorkjørerne leverte også så det stod etter på verdens hardeste føre! Skikkelig imponerende! Disse gutta blir det spennende å følge fremover:)

Det var artig å vinne her i Vågå og en super boost før Verbier, der fjellet Bec des Rosses venter! Her ser dere finalefacen - bratteste facen i World Touren! Styyyygg!

Så nå er det bare å fokusere på neste utfordring (!) Reiser nedover til Sveits på onsdag - og legger ut link til live sending på fb.

Shake and bake!

Go Trollhøe Høkkers!

Heia gule!

- Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page