top of page

Klar for sesong 2017!

After a relaxing summer in Norway I'm now getting ready for winter. Can't wait for it to start, tired of the gym and longing for some powder! Also looking forward to the Freeride World Tour competition, that starts in Chamonix in January. The stops on the World Tour are now published, so mark the dates on you calendar! The complete list of this seasons FTW-riders are also ready, with new and interesting skiers, so check it out!

Follow my preparations to the Tour on Insta: @dennisrisvoll

Da har høsten kommet og med bare 4 mnd igjen til Freeride World Tour 2017 starter har jeg begynt å glede meg! sommeren har vært fin den, men kjenner at jeg begynner å bli rastløs.

Datoene er sluppet så noter ned!:)

Showet starter i Chamonix i år, hvor jeg starter skisesongen med å feire 30-årsdagen min. Ser frem til det! Videre går touren til Andorra hvor jeg starta med å tryne så j--- forrige sesong, så jeg er sugen på revansj! Deretter følger Fieberbrunn, hvor jeg neste sesong som i år må bevise hva jeg er god for for å gå videre til de to siste konkurransene i Alaska og Verbier.

Føler meg ganske klar! og ganske lei av å stå på treningssenter med kjedelige øvelser så vinteren kan bare komme! Skal holde dere oppdatert!

HER kan dere lese et nylig intervju av meg meg fra Fri Flyt, og som dere ser er målet det samme som i fjor:)

- Og her har dere datoene og en liste over årets FWT-kjørere: Jan 28th 2017 --> Chamonix-Mont-Blanc - FRANCE Feb 11th 2017 --> Vallnord Arcalís - ANDORRA Mar 4th 2017 --> Fieberbrunn - AUSTRIA Mar 17th 2017 --> Haines Alaska - USA Apr 1st 2017 --> Xtreme Verbier - SWITZERLAND


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page