top of page

Competition on tomorrow!


Hi, here´s an update from Ordino, Andorra where the second Freeride World Tour competition is due tomorrow. I got a 10th place on the first competition last week. The live streaming will start around 09:00 p.m with snowboard first up and then ski and I´m number 22 in the ski men category. Tomorrow morning you will find the live streaming on this website: http://www.freerideworldtour.com

Her kommer en liten statusrapport fra Ordino, Andorra hvor andre runde i Freeride World Tour skal kjøres i morra (!) - så bare å følge med! Live streamingen starter opp rundt kl. 09:00 i morgen tidlig og snowboard er først ut, deretter ski. Mitt startnummer er 22 og link til live streamingen finner dere her: http://www.freerideworldtour.com Heia gule!

I dag var det face inspection der vi fikk studere fjellsiden vi skal kjøre i morgen. Det er samme side som ble kjørt i Andorra-konkurransen i 2015. Her ser dere et utsnitt:

Her inspiserer jeg morgendagens konkurranse-face

Det har kommet 30 cm nysnø det siste døgnet, men det har vært veldig varmt og mye er rulla ut til store klomper så kommer til å bli litt ymse føre i morra. Det er også en del stein som er gjemt rett under snøen såkalte "sharks", altså litt samme forholda som i fjor.

Her ser dere litt bilder fra torsdagens run der jeg kom på tiende plass. Foto: J. Bernard.

Første runnet var på torsdag og jeg endte opp på en 10.plass. Jeg var fornøyd med å i det hele tatt ha fullført etter en ikke helt optimal oppkjøring men skulle gjerne dratt på litt mer (!)

For de som ikke har oversikt over systemet, noe som er forståelig da det er litt komplisert er det altså slik at det etter de tre første konkurransene (Chamonix, Andorra og Fieberbrünn) kun er de 14 kjørerne med høyest poengsum sammenlagt som kvalifiserer seg videre til å få kjøre neste konkurranse i Alaska (18-25 mars). Hvis man klarer denne cuten er man automatisk kvalifisert for neste års Freeride World Tour 2018. Videre er det kun de 12 beste kjørerne fra Alaska-konkurransen som får lov å kjøre finalen i Verbier 1-9 april.

- Dennis


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page