top of page

Update - Nendaz Freeride!

Update from Nendaz, Switzerland:The competition starts tomorrow and we are getting ready. I've got a wild card this year, I guess they might think I still have a beef with the cliff i flipped last time, and maybe they're right;) Representing Norway! Myself and Eirik Schølberg from my hometown Vågå and Robert Ruud and Stinius Skjøtskift from Ål/Oppdal. It snows and the temperature is rising, so the snow can get really heavy and the conditions... interesting! The comp will be streamed live, so follow me on FB and insta for live updates.! Shake and bake!

Her kommer en liten oppdatering fra Nendaz, Sveits. Denne helga kjører jeg årets første konkurranse, og det er ikke hvilken som helst event, men nemlig Nendaz freeride Jeg var heldig å få Wild Card til konkurransen for de tror vel fortsatt jeg har en beef med denne fjellsida siden jeg flippa her sist - det har jeg forsåvidt også;)

Norge stiller sterkt denne gangen med hele 4 kjørere; meg og Eirik Schjølberg fraVågå og Trollhøe Høkkers, Robert Ruud fra Ål og Stinius Skjøtskift fra Oppdal. - Og ja, vi skal representere Norge på best mulig måte(!)

Det er lagt opp til live streaming av kvallikken i morra, så følg med - jeg kommer til å legge ut link på face. Det er meldt sjukt med snø fremover og det blir bare mildere og mildere så vi får se hvordan forholdene blir, her ser dere yr sin forecast. Vi Høkkerne er jo ikke akkurat bortskjemt med pudderføre, og ikke standard forhold for Robert og Stinius heller tror jeg, så dette kan bli interessant. Bombehøl here we come!

- Og her ser dere facen!

Ellers har jeg slitt litt med ryggen i vinter og har måttet ha en litt myk start på sesongen, men nå er jeg klar for å kjøre på! Tidligere i vinter farta jeg rundt i Sveits og hengte blant annet med Øystein og Simen Aasheim i deres "nye" hjem i Lenzerheide. Jeg var også med Eirik til Engadin der han jammen meg vant hele skiten! Utrolig arti! Følg med på FB og Insta fremover for daglige oppdateringer fra Sveits - Shake and bake!


Featured posts:

Tags: 

No tags yet.
bottom of page